full-heart empty-heart-orig empty-heart lock
Spara upp till 70%
Snabb leverans
Över 1,5 miljon nöjda kunder
Stort utbud av toppmärken
Spara upp till 70%
Snabb leverans
Över 1,5 miljon nöjda kunder
Deloox banner

Just enjoyDeloox Banner

Hos Deloox kan du njuta av de bästa varumärkena, härliga produkter, låga priser och bra service.

Vårt sortiment består av mer än 500 toppmärken! Upptäck vårt omfattande utbud av lyxiga parfymer, hudvårdsprodukter, vacker makeup och professionella hårprodukter.

Naturligtvis njuter du bara av din nya produkt om du vet att du inte har betalat för mycket. Därför arbetar vi så effektivt som möjligt och vi gör våra inköp på ett smart sätt och i lösvikt. Vi arbetar till exempel inte med några häftiga reklambyråer och vi äger inga dyra butiksfastigheter.

Vår fantastiska service gör att du kan räkna med supersnabb leverans. Vi har 90 dagars returrätt. Även om vi är ett stort företag slår vi fortfarande in dina presenter för hand. Vi finns även tillgängliga för alla dina frågor via e-post och telefon.

Deloox Banner

Att beställa är väldigt enkelt, vi gör det enkelt för dig.

Att handla hos oss ska helt enkelt vara en trevlig upplevelse. Du måste kunna hitta det du letar efter snabbt och enkelt, utan något som stör. Och om du har några frågor om våra produkter får du gärna kontakta oss!

Deloox Banner

Vi finns här för dig med ärlig och fullständig information och du kan lita på oss.

Vi har funnits sedan 2009 och har kunnat hjälpa mer än 1,5 miljoner kunder. Dessa kunder har varit riktigt nöjda eftersom de har givit oss ett snitt på 9,3! Detta är bara möjligt genom att vara öppen och rättvis. Om det är något fel på produkten kan du returnera den till oss utan kostnad. Vår kundservice ordnar detta åt dig.

Deloox Banner

Vi vill överträffa dina förväntningar, och vi kan bara göra det genom att gradvis förbättra vårt arbete.

Vi arbetar kontinuerligt med en ännu snyggare och mer användarvänlig hemsida. Vi försöker även skräddarsy vår tjänst ännu bättre efter dina behov. Har du några förbättringsförslag? Skicka gärna ett meddelande till kundservice@deloox.se.

Feedback